١ اسد ۱۳۹۴
مزار شریف: مرکز خبرنگاران افغانستان، تصمیم اداره مخابرات بلخ را در توقف نشرات دو شبکه تلویزیونی در این ولایت بدون حکم محکمه با صلاحیت غیر قانونی می داند و از حکومت افغانستان می خواهد به این موضوع به صورت عاجل رسیدگی کند.
فعالیت این دو رسانه غیر دولتی بعد از ظهر روز گذشته به دلیل پرداخت نکردن مالیات فرکونسی متوقف گردیده است.
خدایداد کیهان، رئیس اداره مخابرات ولایت بلخ به پژواک گفته است که شبکه رادیو و تلویزیون مهربان و تلویزیون آسیا مالیات دوساله خود را پرداخت نکرده اند.
به گفته وی، مقام های وزارت مخابرات در کابل بارها از طریق نامه های رسمی از این دو رسانه خواسته بودند که مالیات خود را پرداخت کنند اما بعد از این که به درخواست های مکرر در این زمینه پاسخ مثبت ندادند، تصمیم گرفته شد تا نشرات آنها متوقف گردد.
به گفته کیهان، تلویزیون مهربان ٣٠ هزار دالر و تلویزیون آسیا سه هزار دالر به اداره مخابرات مقروض هستند.
عبدالبصیر صمدی، مدیر مسؤل تلویزیون آسیا گفت که این رسانه سه ماه بخاطر پرداخت مالیات سالانه تاخیر کرده است.
تا اکنون مسؤلان رادیو و تلویزیون مهربان در این زمینه ابراز نظر نکره اند.
صالح محمد خلیق، رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ گفته است که این اداره در جریان این قضیه قرار گرفته بود اما در قطع نشرات این دو رسانه نقش نداشته است.
مرکز خبرنگاران افغانستان ضمن مکلف دانستن رسانه ها به پرداخت به موقع مالیات، تصمیم اداره مخابرات بلخ را در این زمینه که به صورت خودسرانه و بدون حکم محکمه با صلاحیت گرفته شده است غیر قانونی می داند و محکوم می کند.
این نهاد مدافع فعالیت آزاد رسانه ای از مقام های ارشد حکومت افغانستان می خواهد هر چه زودتر به این قانون گریزی ها پایان دهد و ضمن اجازه فعالیت مجدد این دو رسانه، به وزارت مخابرات هدایت دهند تا از حقوق خود از طریق مراجع عدلی و قضایی دفاع کند.