بی پروایی مسؤلان ولایت کاپیسا به قضیه لت و کوب خبرنگار رادیو رسالت نگران کننده است

بی پروایی مسؤلان ولایت کاپیسا به قضیه لت و کوب خبرنگار رادیو رسالت نگران کننده است

عقرب ۱۳۹۷

محمودراغی-- مرکز خبرنگاران افغانستان، بی پروایی مسؤلان محلی ولایت کاپیسا نسبت به رویداد لت و کوب و بازداشت خودسرانه خبرنگار رادیو رسالت کاپیسا از سوی شماری از محافظان یک نامزد انتخابات پارلمانی را نگران کننده می دادند و خواستار پیگرد قانونی عاملان این رویداد است.

عطاء الله انس، مدیر مسؤل رادیو رسالت به مرکز خبرنگاران افغانستان گفت که عبدالفتاح فایز، خبرنگار این رادیو روز شنبه(۲۸ میزان) هنگام پوشش جریان رای دهی مردم در ولسوالی حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا، ازسوی چهار تن از محافظان عبدالظاهرحکیم زاده یکی از نامزدان انتخابات به شدت لت و کوب شد  و سپس مهاجمان قصد داشته اند خبرنگار را به جایی دیگر انتقال دهند که به دلیل مخالفت منشی ولسوالی، موفق نمی شوند.

اما انس خاطر نشان کرد که محافظان حکیم زاده، مبایل هوشمند خبرنگار که با آن تصاویری از تخلف های انتخاباتی این نامزد گرفته شده بود را با خود برده اند.

افزون براین، به گفته انس کارت خبرنگاری با ۳۵۰۰ افغانی و یک حافظه جانبی( فلش مموری) خبرنگار نیز در جریان حمله به این خبرنگار گم شده است.

abdulzaher hakimzada 1

تا اکنون عبدالظاهر حکیم زاده در این زمینه ابراز نظر نکرده است اما قیس قادری سخنگوی والی کاپیسا گفت که اداره محلی بعد از اطلاع از بروز این رویداد در صدد پیگری آن بوده است.

وی گفت که والی از قوماندان امنیه ولایت خواسته است به این مساله با جدیت رسیدگی کند و افراد دخیل را تحت پیگرد قرار دهد.

اما عبدالمطب حامد نماینده مرکز خبرنگاران افغانستان در کاپیسا می گوید که در پیوند با این رویداد با جمعی از خبرنگاران و اعضای جامعه مدنی با مسؤلان والی دیدار کرده است اما با وجود تعهد مسؤلان محلی تا اکنون که شش روز از بروز این رویداد می گذرد، به شکایت خبرنگار رسیدگی نشده است.

حامد خاطر نشان کرد که مبایل خبرنگار همچنان نزد محافظان حکیم زاده است و تا هنوز هیچ اقدام در زمینه پیگرد قانونی متهمان صورت نگرفته است.

مرکز خبرنگاران افغانستان، بی پروایی مسؤلان محلی کاپیسا نسبت به این رویداد را نگران کننده می داند و از اداره محلی و همچنان فرماندهی امنیه این ولایت می خواهد به مسؤلیت قانونی خود در این زمینه عمل کنند.

این نهاد مدافع خبرنگاران در عین حال به جامعه رسانه ای کاپیسا اطمینان می دهد که قضیه را از طریق کمیته مشترک رسانه ها و حکومت پیگیری خواهد کرد.