۱۸ جدی ۱۳۹۸
جلالآباد- برنامه آموزشی تدوین پالیسی امنیتی برای رسانههای خبری ولایت ننگرهار که به منظور کمک به ارتقاء امنیت رسانههای خبری وکارمندان آنها روی دست گرفته شده بود، به پایان رسید.
برنامه مذکور در بخشهای توزیع و تشریح کتاب آموزشی رهنمای تدوین پالیسی امنیتی رسانههای خبری، تبادل تجارب مدیران مسؤل رسانهها با یکدیگر، جمعآوری نظرها و پیشنهادهای شرکت کنندگان، و دادخواهی برای تامین امنیت رسانهها و پایان دادن به معافیت از مجازات جرایم علیه خبرنگاران عملی شده است.
شاهمحمود شینواری، نماینده مرکز خبرنگاران افغانستان در ولایت ننگرهار گفت که در این دوره آموزشی سه روزه ۱۵ تن از مدیران مسؤل رسانههای خبری ولایت ننگرهار در مورد چگونگی تدوین پالیسی امنیتی در بخشهای امنیت فیزیکی، آنلاین و دیجیتال و امنیت روانی آموزش دیده اند.
وی خاطر نشان کرد که مرکز خبرنگاران افغانستان در دو ماه آینده با مسؤلان رسانهها در خوست زمینه چگونگی ساخت پالیسی امنیتی همکاری خواهد کرد تا بتوانند در مشورت با کارمندان شان یک پالیسی امنیتی تهیه کنند تا بتواند پاسخگوی نگرانیهای امنیتیشان باشد.
این برنامه ماه گذشته آغاز شده و تا اکنون افزون بر ننگرهار، در ولایات کندز، بلخ، بامیان، قندهار و خوست عملی شده است.
شکرالله پاسون، مدیر امور نشراتی رادیو و تلویزیون انعکاس با ابراز خرسندی از اجرای این برنامه آموزشی، بر ضرورت تهیه پالیسی امنیتی برای رسانهها تاکید کرد.
وی گفت:" تهدیدهای امنیتی علیه رسانهها و خبرنگاران در ننگرهار در سطح بالایی است. ما با استفاده از کتاب رهنمود مرکز خبرنگاران افغانستان بخاطر تدوین پالیسی امنیتی برای رادیو و تلویزیون انعکاس اقدام خواهیم کرد."
مطیع الله علمزی، مدیر مسؤل رادیو اصلاح جلال آباد گفت:" برنامه آموزشی پالیسی امنیتی بسیار خوب و مؤثر بود و ما از آنچه آموختیم در تهیه پالیسی امنیتی برای رادیو اصلاح استفاده خواهیم کرد."